Mirë Se Vini Në Hapësirën Tonë Dixhitale!

``Të njohim Krishtin & Ta bëjmë Krishtin të njohur.``

Identiteti Ynë

Ne jemi një kishë e krishterë, ungjillore, dhe me një identitet të vjetër historik dhe teologjik në vazhdën e Reformacionit protestant Evropian.

Kisha e Reformuar Ungjiiloore Durrës është një bashkësi besimtarësh të Krishterë të cilët duan, adhurojnë dhe i shërbejnë Perëndisë Triune në emër të Zotit Jezus Krisht pasi ishte Ai i pari që na deshi ne. Për këtë arsye ne ekzistojmë për lavdinë e Perëndisë dhe për të ofruar dhe shtrirë fuqinë transformuese të Ungjillit të Perëndisë në këtë qytet dhe kudo. Ne jemi një Kishë e Krishterë, Ungjillore apo Protestante e Reformuar.

Audio-mesazhi i Javës

Besimi, pra, vjen nga dëgjimi, dhe dëgjimi vjen nga fjala e Perëndisë. - Romakëve 10:17

Paqja e Krishtit (Gjoni 20:19-21)

Albert J. Kona, 16/04/2017
Pjesë e serisë E Diela e Ringjalljes, predikuar në Sherbesën e Paradites

1) Paqe me Perëndinë për ne. 2) Paqja e Perëndisë në ne. 3) Paqja e Perëndisë prej nesh.KATEKIZMI I JAVëS

``Por ti shpall ato që përkojnë me doktrinën e shëndoshë`` - Titi 2:1

Video-mesazhi i Javës

``Por ti shpall ato që përkojnë me doktrinën e shëndoshë`` - Titi 2:1

AKTIVITETET JAVORE

``pa hequr dorë nga të mbledhurit bashkë tonin...por të nxisim njeri tjetrin`` - Hebrenjve 10:25
9 Apr, 2017
Shkolla e së Dielës
  • Sunday, 11:00 am - Sunday, 12:00 pm
  • Rruga Kadri Pirro, Durrës, Durrës County, Shqipëria
00
days
00
hours
00
mins
00
secs
19 Apr, 2017
Koha e Lutjes
  • Wednesday, 08:00 am - Wednesday, 20:00 pm
  • Rruga Kadri Pirro, Durrës, Durrës County, Shqipëria
Read More
9 Apr, 2017
Shërbesa e së Dielës
  • Sunday, 08:00 am - Sunday, 11:00 am
  • Kisha Reformuar Durres
  • Rruga Kadri Pirro, Durrës, Durrës County, Shqipëria
Read More