Krishtlindje

 • Thumbnail for the post titled: Shpresa e Krishtlindjes: Mbreti ka ardhur!

  Shpresa e Krishtlindjes: Mbreti ka ardhur!

  Unë dua të tërheq vëmendjen tuaj në një profeci e shkruar për vendin e lindjes së Jezusit 700 vjet para se ai të lindte. Profecia gjendet tek libri i Profetit […]

 • Dhurata e Papërshkrueshme

  Krishti është dhurata e papërshkrueshme e Perëndisë dhënë njerëzimit. Kjo është deklarata e Apostullit Pal, dhe në fakt e tërë Biblës për Krishtitn. “Le të falënderojmë Perëndinë për dhuratën e […]

 • Njerez qe Humben Krishtlindjen

  Në javën e parë të Qershorit të vitit 1944, Generali i famshëm Gjerman, Feldmareshal Erëin J.E. Rommel, i njohur ndryshe si “Dhelpra e Shkretëtirës,” po forconte fortifikimet mbrojtëse në bregdetin […]

 • Dhuratat e Besimit

  “…disa dijetarë nga lindja arritën…mbasi hynë në shtëpi, panë fëmijën me Marien, nënën e tij, dhe ranë përmbys dhe e adhuruan. Pastaj hapën thesaret e tyre dhe dhuruan: ar, temjan […]

 • VJERSHË PËR KRISHTLINDJET

    Nga Rilindësi, Gjerasim Qiriazi Për shumë vjet, miq të dashur, Qofshi të paqësuar, Krishtlindjen me të ardhur Na kanë gëzuar. Sihariqe u kam prurë, Po dëgjoni me kujdes, Për […]

 • Kuptimi i Krishtlindjes: Nje Shpetimtar Unik

  Gjoni dëshmoi për të dhe thirri duke thënë: “Ky është ai, për të cilin thashë: “Ai që vjen pas meje më ka paraprirë, sepse ishte përpara meje”". 16 Dhe ne të gjithë morëm, prej mbushullisë së tij, hir mbi hir. 17 Sepse Ligji u dha nëpërmjet Moisiut, por hiri dhe e vërteta erdhën nëpërmjet Jezu [...]

Vargu i Ditës

“Ta konsideroni një gëzim të madh, o vëllezër të mi, kur ndodheni përballë sprovash nga më të ndryshmet, duke e ditur se sprova e besimit tuaj sjell qëndrueshmëri.” — James 1:2-3 Listen to chapter . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik