ungjilli

 • Thumbnail for the post titled: Drejtuar Një Ateisti

  Drejtuar Një Ateisti

  Ne jemi çfarë ne mendojmë! Ne bëjmë çfarë ne dimë! Nëse mendoni se jeni i fortë, do t’i futeni një dyluftimi; nëse mendoni se jeni i dobët, do të përpiqeni […]

 • Thumbnail for the post titled: Princi i Predikuesve

  Princi i Predikuesve

    Një biografi e Çarls Hadën Spërxhën (Charles Haddon Spurgeon)  “Shpeshherë më ndodh të mendoj se kur të jem lart në qiell, mbase mund të më kaplojë dëshira për të […]

 • Thumbnail for the post titled: Krishti: Udha, e Vërteta dhe Jeta

  Krishti: Udha, e Vërteta dhe Jeta

  Një teolog i vjetër ka thënë që Perëndia shpesh vepron kështu: kur ne mëkatojmë më shumë kundër tij, ai qëndron gati për të na dhënë mëshirat më të mëdha. Dhe […]

Vargu i Ditës

“Këndojini Perëndisë, këndojini lavde emrit të tij; pregatitini rrugën atij që kalon me kalë në shkretëtirë; emri i tij është Zoti; ngazëlloni para tij. Perëndia në banesën e tij të shenjtë është babai i jetimëve dhe mbrojtësi i të vejave.” — Psalm 68:4-5 . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik