cropped-cropped-KRD-LOGO-Transparent-red.png

https://kishareformuardurres.org/wp-content/uploads/2020/04/cropped-cropped-KRD-LOGO-Transparent-red.png

Leave a Reply

Vargu i Ditës

“sepse Perëndia nuk është i padrejtë, që të harrojë veprën dhe mundimin tuaj të dashurisë që treguat për emrin e tij me shërbesën që u bëtë dhe po u bëni shenjtorëve.” — Hebrews 6:10 Listen to chapter . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik