Drejtuesit

Kisha Ungjillore e Reformuar Durrës drejtohet nga pleqësia e saj. Pleqësia është e zgjedhur me votë të lirë nga anëtarët e bashkësisë, dhe e trajnuar në teologji dhe shërbesën e krishterë për të drejtuar bashkësinë që u është besuar për përkujdesje nga Perëndia. Pleqësia përbëhet nga Pleqtë Dr. Erion S. Dushi, Gentian N. Pema, Pastor i Dytë Mauritz D. Bezuidenhoudt dhe Albert J. Kona që është edhe Pastori i bashkësisë.

 

Vargu i Ditës

“Tani vëllezër, ju bëj thirrje në emër të Zotit tonë Jezu Krishtit të flisni që të gjithë të njëjtën gjë dhe të mos keni ndasi midis jush, por të jeni plotësisht të bashkuar, duke pasur një mendje dhe një vullnet.” — 1 Corinthians 1:10 Listen to chapter . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik