Arkivi i Predikimeve

on 18/12/2020 — by .
This content is part of a series Mesazhe nga Libri i Psalmeve, in topic Psalmi 119 & books Psalmet, Psalmi 119.

Psalmi 119:105 – Nevoja Jone per Shkrimin e Shenjte

Ky episod i parë i Mesazhit Biblik, përmban një predikim të mbajtur nga foltorja e Kishës së Reformuar Ungjillore të Durrësit, nga pastor Albert J. Kona. Teksti biblik është Psalmi 119:105. Mesazhi titullohet “Nevoja jonë për Shkrimin e Shenjtë”. Zoti e bekoftë leximin dhe predikimin e Fjalës së Tij në veshët dhe zemrat tuaja.