Tag: featured

  • Si Vdekja Bëhet Fitim

    “Sepse për mua të jetuarit është Krishti dhe të vdekurit fitim”-Filipianëve 1:21 Në mesazhin e kaluar studiuam disa prej arsyeve që një i Krishterë i vërtetë, mund të thotë me […]

  • Për mua të jetuarit është Krishti

    “Sepse për mua të jetuarit është Krishti dhe të vdekurit fitim.” Fil.1:21 Vargu që shtrihet përpara nesh për studim sot, është një prej deklaratave më madhështore, më sublime, dhe më […]

Vargu i Ditës

“sepse Perëndia nuk është i padrejtë, që të harrojë veprën dhe mundimin tuaj të dashurisë që treguat për emrin e tij me shërbesën që u bëtë dhe po u bëni shenjtorëve.” — Hebrews 6:10 Listen to chapter . Powered by BibleGateway.com.

Buletini Liturgjik